Handicappede

Handicapforhold i Rønne Theater

  • Handicapelevator (Small).JPG

Kørestolsliften ved indgangen ud til Østergade. Der er en tilsvarende lift lige på den anden side af mellemgangen, så kørestolsbrugere også kan få adgang til haven og den nye sal.

Rønne Theater ønsker at skabe så gode forhold som muligt for gæster med handicap. Dog giver et 200 år gammelt teater visse begrænsninger for, hvad der kan lade sig gøre.
Savner du yderligere information end nedenstående, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 5695 0732.

Kørestolsbrugere:
Rønne Theater er af brandhensyn kun godkendt til 2 kørestole i teatersalen under forestillingerne. Kørestolsbrugere bedes derfor venligst oplyse om, at man er kørestolsbruger når man bestiller billet - i modsat fald risikerer man, at ens bestilling bliver annulleret.
Brandmyndighederne kræver desuden, at kørestolsbrugere er ledsaget af hjælper.
Adgang til teatret i kørestol foregår i vognporten mod Østergade, hvor der er indrettet kørestolslift. Der er også en lift, der giver adgang til gårdhaven og den nye sal.
Rønne Theater har handicaptoilet i stueetagen, i den såkaldte stengang til højre for scenen.

Har du behov for assistance under dit besøg på teateret, vil vores personale altid være så behjælpelige som muligt.

Teleslynge:
Der er installeret teleslynge i teatersalen. Teleslyngen vil være aktiveret under forestillingerne. Rønne Theaters personalet vil være behjælpeligt ved eventuelle spørgsmål.
Teleslyngen har tidligere været mest effektiv fra 1.-7. række (inkl.) på 1. parket samt på hele balkonen, men i 2016 blev installationen forbedret, således at den nu virker i hele salen.
Hvis du oplever problemer med teleslyngen, bedes du give besked til teatrets personale, så vi kan foretage udbedring, såfremt det er påkrævet. Bemærk venligst, at oplevede problemer også kan skyldes selve høreapparatet, som derfor altid bør tjekkes først.

Se oversigt over pladser og placering af kørestole på linket til højre.