UDGANG med talentholdet

11.02.2019

Se hvad talentholdet kan præstere!

  • DSC 0093 Nær 2

I knap et halvt års tid har en flok unge skuespillerspirer haft deres gang på teateret som deltagere i Bornholms Teaters Talentlinje.
Under ledelse af skuespiller og dramalærer Christine Albrechtslund har de været en del af et pilot-projekt, hvor de skulle prøve forskellige aspekter af skuespiller-faget af. De er nu nået til klimaks for forløbet og vil rigtig gerne vise lidt af alt det, de har lært. Det sker ved en afslutningsforestilling, der spiller fire gange  lørdag den 23. og søndag den 24. februar kl. 17 og kl. 19.30, begge dage på Rønne Theater.

Forestillingen hedder 'UDGANG' og er en collage af menneskeskæbner, der afventer deres videre udgang i livet. Teksterne er fulde af humor og er skrevet af nogle af landets unge dramatikere, blandt andet Line Mørkeby og Alexandra Moltke.

Der vil være plads til ca. 35 tilskuere per forestilling, og billetterne er gratis. Adgang kræver dog pladsbestilling hos billetsalget på Rønne Theater på tlf. 5695 0732 på hverdage mellem kl. 15 og 17.

Medvirkende: Anna Dahl Nielsen, Magnus Mejlvang, Kimmie N. Kristensen, Josefine Stillits, Nikoline Hjorth Hansen og Kristine Bladt

Mød op og vær med til at give de unge mennesker en go' oplevelse og - hvem ved? - måske en hånd på vejen til en rigtig skuespillerkarriere.

Nyheder