Prinsesse Leonora tilbage på Hammershus!

20.08.2018

Kom med til to helt specielle forestillinger

  • Smørkælderb 2

Smørkælderen på Hammershus danner perfekte rammer for to særopførsler af 'Prinsesse Leonora' under Kulturugen! Om Prinsessen selv er lige så begejstret over udsigten til et gensyn med borgruinen, vides ikke med sikkerhed ...Foto: Kim Caspersen.

Som mange Bornholmere ved, sad Leonora Christina på et tidspunkt i 1660/61 indespærret på Hammershus med sin elskede mand Corfitz Ulfeldt. Og selvom hun muligvis ikke bliver begejstret for gensynet, kommer hun nu alligevel tilbage til Hammershus i Kulturugen i form af Bornholms Teaters familieforestilling "Prinsesse Leonora" med Christine Albrechtslund som prinsesse og dukkefører!

Bornholms Teater har nemlig i samarbejde med Naturstyrelsen fået lov at spille forestillingen to gange i Smørkælderen oppe i selve borgruinen søndag den 23. september kl. 11.00 og 12.30. Det bliver en hel speciel oplevelse i autentiske rammer, som man godt kan glæde sig til!

Forestillingen er målrettet alle med et Kulturuge-badge - og de kommer oven i købet gratis ind mod forevisning af badgen. 

Pladser til de to særforestillinger kan reserveres ved at kontakte billetsalget på Rønne Theater eller online. 

OBS: Der er max plads til 30 personer per forestilling.

Nyheder