Kom med i teaterkoret!

27.03.2018

Bornholms Teater søger sangere til teaterkor

  • _DSC1654-Edit (Small).jpg

Denne scene kan blive din, hvis du melder dig til Bornholms Teaterkor. Foto fra 'Den Politiske Kandestøber' fra 2016. Foto: Anders Beier.

Er du god til at synge og har du lyst til at stå på en scene? Så er Bornholms Teaterkor måske noget for dig.

Bornholms Teater søger engagerede sangere til at medvirke i sommerens store forestilling 'LEVE LIVET'. Du skal have en god sangstemme og have lyst til at stå på en scene, og så skal du kunne afsætte tid til at medvirke i en professionel teaterforestilling.
Du vil indgå i et teaterkor på ca. 8-10 medlemmer og kommer til at arbejde sammen med professionelle teaterfolk bl.a. skuespillere, designere og scenograf. Forestillingen instrueres af teaterchef Jens Svane Boutrup.

Korindstuderingen er lagt i hænderne på Henriette Engelhart Hansen, som har virksomheden Sing Alive i Gudhjem. Henriette er en karismatisk og erfaren sanglærer og korleder, som er uddannet på musikkonservatoriet og Voice Embodiment, og som bl.a. har stået i spidsen for sit eget kvindekor-projekt ”Good Vibes” og været korinstruktør for det Bornholmske Allstarskor.

Det praktiske:

Vi holder audition på Rønne Theater torsdag 19. april kl. 19.00 til 21.00 hvor vi udvælger medlemmer til koret. Du skal minimum være 16 år gammel.
Herefter prøves der april, i maj og juni måned en gang om ugen – som regel torsdag. I alt ca. 6-8 gange om aftenen.

Fri i juli måned.

I august måned prøves der lidt mere intenst. Typisk sidst på eftermiddag eller om aftenen. Enkelte lørdage vil også blive taget i brug.
Vi har premiere lørdag 25. august. Herefter spiller vi forestilling tirsdag til lørdag frem til 15. september.

Arbejdet er ulønnet.

Er du interesseret, så tilmeld dig til vores audition.
Det gør du ved at sende en mail til info@bornholmsteater.dk 
Skriv ”Teaterkor” i overskriften.
Send den så vi har den senest tirsdag 17. april. Derefter får du en kort beskrivelse af, hvad vi ønsker du skal forberede til din audition.

Vi glæder os til at se dig!

Kontakt evt. teaterchef Jens Svane Boutrup på tlf: 2880 1810 for yderligere information.

Nyheder