Frivillige billetsælgere søges

18.05.2017

Bliv en del af frivilligholdet på Rønne Theater

  • Billetkø (Small).JPG

Teaterforeningen Bornholm og Bornholms Teater søger frivillige, der kunne have lyst til at blive en del af billet-teamet på Rønne Theater.

Vi har brug for 3-5 personer, der på skift vil være med til at betjene billetsalget, som typisk har åbent mandage til fredage kl. 15-17.
Arbejdet består i at sælge billetter ved skranken og via telefonen – primært til forestillinger på Rønne Theater.

Normalt vil der være tale om at sælge billetter til Bornholms Teaters, Teaterforeningen Bornholms, Bornholmsk Amatørscenes, KLAK’s og Dramaskolens forestillinger. 

Normalt vil man skulle have een vagt om ugen af to timers varighed – medmindre der er nogen, der har brug for at bytte en vagt. Så hjælper vi selvfølgelig hinanden.

I forbindelse med selve forestillingerne har billetsalget desuden åbent 1 time før forestillingen. Disse vagter er normalt ikke med i fordelingen.

Vagterne fordeles typisk ved et fællesmøde sidst på måneden og fordeles dér for den kommende måned.

Man skal ikke være bange for ikke at kunne betjene billetsystemet – det klarer vi ved at være en ekstra på vagt, indtil man føler sig sikker.

Er du interesseret i at høre mere er du velkommen til at kontakte Helle Lindblad eller Kim Caspersen på tlf. 5695 0732 eller mail til info@bornholmsteater.dk

PS: Som en bonus får man selvfølgelig mulighed for at få set en hel masse teater i løbet af sæsonen!

Nyheder