Bornholms Teater med i Reumert-opløb!

07.06.2018

Jesper Riefensthal er nomineret til Reumert-pris

  •  DSC2591

Tre roller udløste Reumert-nominering

Der blev jublet på Bornholms Teater, da Reumert-juryen offentliggjorde listen over årets nominerede skuespillere til Danmarks mest prestigefyldte teater-priser. Jesper Riefensthal har nemilg  tiltrukket sig juryens opmærksomhed og er blevet nomineret i kategorien ’Årets Mandlige Ensemblerolle’ for sin præstation i dels ’Erasmus Montanus’ på Bornholms Teater, og dels for en rolle i ’Komedien, hvor alt går galt’ på Folketeatret.

I ’Erasmus Montanus’ havde Jesper faktisk to roller, som henholdsvis Erasmus’ jordnære bror, Jacob, og den selvfede landbetjent, der mest af alt var go’ til at spise kager.

Reumert-juryen har begrundet deres nominering som følger: ”Jesper Riefensthal lyste i forunderlige og vidt forskellige portrætter. I ’Erasmus Montanus’ var han både den sindigt snusfornuftige lillebror Jacob og en selvglad landbetjent med marmorkage i den ene hånd og citronmåne i den anden. Og i ’Komedien hvor alt går galt’ var han en henrivende idiot af en frikadelle-skuespiller. Imponerende underdrevet præcisionskomik.”

Der er i alt tre nominerede i kategorien, så med 33% chance er oddsene ikke helt umulige for Jesper Riefensthal. Han er oppe imod Jørgen Bing fra Vendsyssel Teater og Ole Lemmeke fra Nørrebro Teater.

Priserne uddeles ved et festarrangement i Skuespilhuset lørdag den 9. juni 2018.

Læs mere HER.
 

Nyheder