Bliv Kulturven!

17.03.2016

Din adgangsbillet til flere kulturoplevelser!

  • DSC_0006.JPG

ER DU VORES NYE KULTURVEN?

Du er glad for musik

eller også er du

- glad for teater

eller også er du

- glad for kunst

eller også er du

- glad for historie

Men det kan også være du er

- glad for det hele!

Så har vi tilbuddet til dig: Bliv Kulturven og få helt nye oplevelser!

Kulturven er et projekt, der vil åbne dørene til øens mange kulturtilbud overfor bornholmere, som normalt ikke går i teatret, ikke går til koncerter eller ikke går på museum. Vi har allerede en del Kulturvenner, men har brug for flere.
Derfor kan du blive en del af en gruppe frivillige, som elsker de bornholmske kulturtilbud – og som gerne vil hjælpe en ny kulturbruger til at få øjnene op for de mange oplevelser, der gemmer sig i kulturverdenen.

Det vil være gratis for Kulturvennen at komme ind til de forskellige forestillinger/arrangementer/koncerter, mens gæsterne de følges med, som udgangspunkt skal betale almindelig billetpris. De fleste kulturinstitutioner vil dog tilbyde en grupperabat, hvis I er over et vist antal personer.

I første omgang får Kulturvennen adgang til forestillinger på Rønne Theater, koncerter i Muzikhuset, arrangementer og udstillinger på Bornholms Museum. Men vi forventer, at flere kulturinstitutioner kommer med senere.

Er du interesseret i at høre mere om Kulturvenner, er du velkommen til at kontakte projektkoordinatoren Lars Holmsted på kulturven@bornholmsteater.dk  eller på telefon: 2031 0945.

Du kan også læse mere om projektet HER.

Nyheder