10 fantastiske forestillinger til børnene!

31.08.2017

Årets børneteatersæson er planlagt

  • Ny Solo 2 2

'Solo for to' er en af de mere muntre forestillinger i årets program. Den bliver leveret af Batida og er for børn fra 5 år og op.

Det er 10 fantastiske - men meget forskellige - teaterforestillinger, de bornholmske skole- og institutionsbørn vil møde i denne sæsons program.

Temaerne favner bredt, som i forestillingen 'Væk' for de mindste, der handler om alle de ting, der ind imellem bliver, ja netop, væk - til en forestilling som 'Soldaten' for de ældste klasser, der handler om en ung soldat, der har været i krig i Afghanistan og kommer hjem med sår på krop og sjæl.

Og ind i mellem er der forestillinger som 'Jeppe på Bjerget' som dukketeater, en interaktiv tegnefortælling kaldet 'Ingen verdens ting' og den helt uimodståelige (og sandfærdige) historie 'Tamme tigre findes ikke'. Den handler om den forældreløse pige, Mabel Stark, der løber væk med et omrejsende cirkus og forvandler sig til frygtløs tiger-domptør!

Samlet set er der 10 forskellige forestillinger som bliver spillet i alt 42 gange for ca. 2700 bornholmske børn og unge i perioden oktober 2017 til april 2018.
Tilbuddet har været udbudt til samtlige grundskoler og børneinstitutioner på Bornholm - både offentlige og private - samt dagplejeordningen.
Fem af forestillinger vil være offentlige og bliver spillet lørdage på Rønne Bibliotek. Find mere information om forestillinger og datoer HER eller på bibliotekets hjemmeside.

 

 

Nyheder