Kulturugen 2019

Kom med til Carmen på kajen!

  • Carmen Paa Kajen Foto 2 Lille

Bornholms Teater præsenterer en unik udgave af George Bizets Carmen, hvor den klassiske opera møder den autentiske spanske flamenco i helt rå omgivelser.

På scenen ses mezzosopranen Andrea Pellegrini i titelpartiet overfor den store danske heltetenor Magnus Vigilius i rollen som Don Jose, samt flamenco-kunstnere fra Sevilla. Desuden medvirker fire musikere.

Carmen er en fortælling om to verdener, der mødes. Den retskafne officer Don José møder sigøjnerkvinden Carmen. Carmen er nederst i det sociale hierarki - uden bolig, status og penge. Til gengæld har hun sin frihed, som hun hylder over alt andet. Med snuhed og skruppelløs kriminel adfærd tjener hun til dagen og vejen. Hun frygter intet andet end fangeskab, for hun har intet at miste! Don José vil kærligheden - kærligheden med Carmen. Men den aften, hvor hun kunne blive hans, vælger han pligten frem for Carmen, og det skulle han aldrig have gjort!

Oplev dette brag af en musik- og danseforestilling i en rå fabrikshal på kajen i Nexø! Se, hør og mærk hvordan en retskaffen officer mister grebet om sig selv pga. en kvinde, der, modsat andre kvinder, kun kæmper for frihed.

Carmen er skabt specielt til Bornholms Kulturuge af Andrea Pellegrini og Bornholms Teater og bliver fortalt af kroppe og stemmer frit efter Bizet og Prosper Mérimées Carmen.

Medvirkende:
Andrea Pellegrini, Magnus Vigilius, David Hildebrand, Tanja Zapolski, Eugenio Iglesias Jimenez, Kirstine Hastrup (danser) og Torombo Suarez (danser).

Tidspunkt:
Torsdag den 19. september kl. 19.30
Fredag den 20. september. kl. 19.30

Varighed:
1 time og 15 min.

Spillested:
Det gamle pakhus på kajen i Nexø. Østre Kajgade 3, Nexø.

BILLETSALG:
Åbner den 1. august på dette LINK.

200 kr. Alm. billet.
100 kr. Unge under 25.
150 kr. Gruppebillet fra 10 personer.

OBS: Det er et krav, at man har købt et Kulturugebadge, for at få adgang til koncerten. Læs mere om badgene HER.

Bemærk venligst: I modsætning til hvad der tidligere er udmeldt, har vi fået arrangeret siddepladser til alle. Det bliver på bænke uden ryglæn, opbygget niveauforskudt.

KØB billet
Flamenco_dame2.jpg
Oplev en inciterende kombination af opera og flamenco
Direkte link til billetsalget