LEVE LIVET

En livsbekræftende forestilling om døden

  • Web 9

LEVE LIVET handler om en familie, hvor faren dør, og de efterladte skal finde sig selv og hinanden igen. Foto: Anders Beier/Mindgap.

LEVE LIVET er Bornholms Teater store sommerforestilling, som afløser de senere års Holberg-forestillinger. Her undergår Rønne Theater en fantasifuld forvandling, og alle sejl sættes til. I år kan man endda opleve et lokalt teaterkor på scenen, som er med til at lave en forestilling fuld af musik og farver. 

Følelserne får frit løb i en bornholmsk familie, da faderen er ved at dø. Faderen er kunstner og ”førder” og er aldrig blevet anerkendt på øen. Moderen er bornholmer med stærke bånd til øen. De får hjælp af deres voksne datteren, der stadig bor hjemme. Hun er fanget midt imellem de to stærke forældre, og får ikke megen hjælp af broderen, der lever livet som filminstruktør i Hollywood. Men hun er leder af et kor, og musikken holder hende oppe, når livet tynger hende ned. Og en dag bliver koret udtaget til en international konkurrence i Paris, og det sætter skub i tingene ...

Uden at være en egentlig musical vil forestillingen byde på adskillige flotte kor-arrangementer af populære sange, så vær forberedt på at gå hjem med et smil og en sang på læberne.
Stykket er skrevet til Bornholms Teater af den prisbelønnede dramatiker Rhea Leman og instrueres af teaterchef Jens Svane Boutrup.

Producent: Bornholms Teater
Medvirkende: Ulver Skuli Abildgaard, Michelle Bjørn-Andersen, Anne Sofie Wanstrup, Joakim Skovgaard (som også er musiker i forestillingen) og Louis Bodnia Andersen.
Scenograf: Julie Forchhammer
Dramatiker: Rhea Leman
Instruktør: Jens Svane Boutrup
Foto: Kim Caspersen / Bornholms Teater.

Varighed ca. 2 timer og 15 min. inkl. pause.

Spilleperiode:
Den 25. august - 15. september. Tirsdage til lørdage inkl.
Alle dage kl. 19.30.

Priser:
A: 230,- kr.  B: 175,- kr. C: 135,- kr.
Ungdom (under 25 år): A: 110,- kr.

KØB billet HER

Der er rabat for grupper over 10 personer - kontakt os på 5695 0732 for tilbud.

KULTURUGE-tilbud:
Som et særligt tilbud til alle, der har købt Kulturuge-pas/badge, vil man kunne komme med til en introduktion til forestillingen ved teaterchef og instruktør Jens Svane Boutrup.
Det sker lørdag den 15. september kl. 18.30-19.00 på Rønne Theater.

 

STOR TAK TIL VORES SPONSORER

Bornholms Brand; Brdr. E. S. & A. Larsens Legat; Frantz Hoffmanns Mindelegat; Knud Højgaards Fond; Nikolai og Felix Fonden; Nordea-fonden; Sparekassen Bornholms Fond; Aase og Ejnar Danielsens Fond.

Køb din billet online HER
Banner Bornholm Nu 300X250 Egen
På billetsiden kan du selv vælge dine pladser i salen og printe billetten hjemmefra.
Klik videre til billetkøb
Kom til intro med instruktøren!
Jenspåscenen (Small).JPG
Særtilbud: Alle med Kulturugebadge kan komme med til en introduktion til forestillingen lørdag 15.9.
Kulturugebadge giver gratis adgang
Mød skuespillerne
Ulver
Fotos må kun benyttes ved omtale af LEVE LIVET.
Portrætfotos til pressebrug